دنیای آشپزی

این‌جا با هم کلی غذاهای ایرانی و فرنگی یاد می‌گیریم

دنیای آشپزی

این‌جا با هم کلی غذاهای ایرانی و فرنگی یاد می‌گیریم

  • ۰
  • ۰

 

مواد لازم :

 

گریپ فروت درشت
    

6 عدد

مغز گردوی درشت خرد شده
    

1 فنجان

شکر
    

1 تا 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون
    

2/1 فنجان

نمک
    

به مقدار کم

کاهوی گرد مخصوص سالاد
    

1 عدد

 

 

طرز تهیه:

 

گریپ فروت را پوست کنده پر می کنیم.با قیچی سر پرها را می بریم.دقت می کنیم بدون له شدگی پوست آنها را بگیریم.برگ های کاهو را جدا کرده،می شوئیم،خشک می کنیم و کف و دور ظرف گود قشنگ و مناسبی می چینیم.پرهای گریپ فروت را در ظرف روی کاهو به طور منظم می ریزیم.گردو را روی آن می پاشیم،دو سه پر از گریپ فروت را له می کنیم،از صافی رد می نمائیم.آب آن را با شکر و کمی نمک و روغن زیتون مخلوط نموده،در سس خوری می ریزیم و موقع صرف سالاد روی آن می دهیم.

  • ۹۸/۱۰/۰۵
  • sahar art

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی