کدو سرشار از ویتامین ا است و علاوه بر آن ویتامین های زیادی دارد که برای امراض قلبی مفید است. خوردن 150 گرم کدو در روز، نیاز بدن به فیبر را تامین می کند.
کدو اثر ملین دارد و باعث رفع یبوست و سوءهاضمه می شود، تب را پایین می آورد و برای اشخاص گرم مزاج و صفراوی، غذای مناسبی است.
کدو خون ساز است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می کند و دارای کلسیم و فسفر، منیزیم و آهن است، علاوه بر این خواص، از پیری پوست جلوگیری کرده و سرشار از آنتی اکسیدان است.
کدو ادرار آور است، سینه را نرم و سرفه را آسان کرده و برای درمان قولنج مفید است.
کدو مغز را فعال و حافظه را تقویت می کند و باعث تجدید قوای جسمی و روحی می شود.
به دنبال خوردن کدو خوابی راحت خواهید داشت، زیرا برای درمان کم خوابی مفید است.
کدو چون به آسانی پخته می شود، برای معده های ضعیف، غذایی مفید است.
کدو برای بچه ها و کسانی که دچار بیماری های عفونی شده اند و دوره نقاهت را می گذرانند، مفید است.
همچنین کدو در پیشگیری از سرطان ریه بسیار مفید و برطرف کننده ورم پروستات در افراد بالاتر از 40 سال است.
مصرف کدو سبز مانع “ام.اس” میشود
یک کارشناس ارشد طب سنتی گفت: مصرف کدو سبز از ابتلا به بیماری ” ام.اس” جلوگیری میکند.
هانیه ناصری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به خواص کدو سبز اظهار کرد: کدو سبز به دلیل داشتن ویتامین C، در درمان برخی از بیماریهای ناشی از کمبود ویتامین C مانند “اسکوربوت” موثر است.
وی با بیان اینکه کدو سبز حاوی آنتیاکسیدان قوی و ضد التهاب است، تاکید کرد: مصرف کدو سبز از ابتلا به بیماری ام.اس جلوگیری میکند.
این کارشناس طب سنتی کدو سبز را دارای مقدار مفیدی فولات، پتاسیم و ویتامین A دانست و تاکید کرد: ویتامین C و لوتئین موجود در کدوسبز برای چشم مفید است.
به گفته ناصری از نظر طب قدیمی کدو سبز سرد و خنک کننده است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی میکند.
وی معتقد است، پوست خشک شده کدو برای درمان بواسیر و خونریزی معده و روده مفید است.
این کارشناس طب سنتی با بیان اینکه کدو سبز در درمان آسم موثر است، یادآوری کرد: کدو سبز به خاطر داشتن آب فراوان(بیش از 98 درصد) میتواند برای افرادی که دارای رژیم غذایی هستند، مفید باشد.
ناصری در خصوص خواص تخم کدوسبز نیز افزود: تخم کدوی خام، کرم روده را دفع میکند و برای رفع یبوست و اختلالات گوارشی مفید است و به پیشگیری از سرطان ریه کمک میکند.
وی کمک به بهبود زخم روده و مثانه، کمک به رفع سوزش ادرار، درمان سرفه و بهبود دلپیچه را از دیگر خواص تخم کدو برشمرد.
کدو سبز مفید برای پروستات
یک متخصص تغذیه در خراسان جنوبی گفت: عصارهی کدو سبز به تخفیف علایم بزرگی خوشخیم پروستات منجر میشود.
یک متخصص تغذیه در خراسان جنوبی گفت: عصارهی کدو سبز به تخفیف علایم بزرگی خوشخیم پروستات منجر میشود.
زهرا راغبی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان جنوبی، اظهار کرد: بزرگی خوشخیم پروستات منجر به مشکلاتی در عملکرد دستگاه ادراری و جنسی میشود، فیتونوترینتهای موجود در کدو سبز عامل این تسکین هستند و مس موجود در این سبزی نیز به کاهش علایم دردناک آرتریت روماتوئید کمک میکند.
وی افزود: کدو سبز از نظر تغذیهای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب “ویتامین C، ویتامین A و به دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئیدها مانند بتاکاروت، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته میشود.
راغبی خاطرنشان کرد: کدو سبز یکی از بهترین منابع غذایی منگنز است و این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامینB1 وB6 مورد نیاز بدن را نیز تأمین میکند. از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز میتوان به پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان و ویتامین K اشاره کرد.
راغبی تصریح کرد: دریافت منظم این سبزی موجب کاهش سطوح بالای هموسیستئین خون میشود. سطوح بالای هموسیستئین نیز منجر به حمله قلبی و سکته مغزی میشود. مقدار بالای ویتامین C و لوتئین موجود در کدو سبز به دید بهتر چشمها کمک میکند و سلامت چشمها را بهتر حفظ میکند.
این متخصص تغذیه بیان کرد: فولات، پتاسیم و ویتامین A با هم در جهت حفظ و بهبود سلامت عمومی مشارکت میکنند.
حفاظت از چشمها با مصرف کدو سبز
یک متخصص تغذیه در خراسان جنوبی گفت: مقدار بالای ویتامین C و لوتئین موجود در کدو سبز به دید بهتر چشمها کمک و سلامت چشمها را بهتر حفظ میکند.
یک متخصص تغذیه در خراسان جنوبی گفت: مقدار بالای ویتامین C و لوتئین موجود در کدو سبز به دید بهتر چشمها کمک و سلامت چشمها را بهتر حفظ میکند.
زهرا راغبی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه خراسان جنوبی، گفت: کدو سبز از نظر تغذیهای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب ویتامینC و ویتامین A به دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فسفر و … شناخته میشود.
وی با بیان اینکه کدو سبز یکی از بهترین منابع غذایی منگنز است، گفت: این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامینB1 و B6 مورد نیاز بدن را نیز تامین میکند.
متخصص تغذیه افزود: از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز میتوان به پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان اشاره کرد.
راغبی اظهارکرد: دریافت منظم این سبزی موجب کاهش سطوح بالای هموسیستئین خون میشود و سطوح بالای هموسیستئین منجر به حمله قلبی و سکته مغزی میشود.
وی افزود: مقدار بالای ویتامین C و لوتئین موجود در کدو سبز به دید بهترچشمها کمک میکند و سلامت چشمها را بهتر حفظ میکند.
این متخصص تغذیه گفت: فولات، پتاسیم و ویتامین A با هم در راستای حفظ و بهبود سلامت عمومی مشارکت میکنند.
راغبی تصریح کرد: تحقیقات اخیر نشان داده که عصاره کدو سبز به تخفیف علایم بزرگی خوش خیم پروستات کمک میکند و بزرگی خوشخیم پروستات منجر به مشکلاتی در عملکرد دستگاه ادراری و جنسی میشود.
وی خاطرنشان کرد: فیتونوترینتهای موجود در کدو سبز عامل این تسکین هستند و مس موجود در این سبزی به کاهش علایم دردناک آرتریت روماتوئید کمک میکند.
- ۹۸/۰۹/۲۵