دنیای آشپزی

این‌جا با هم کلی غذاهای ایرانی و فرنگی یاد می‌گیریم

دنیای آشپزی

این‌جا با هم کلی غذاهای ایرانی و فرنگی یاد می‌گیریم

  • ۰
  • ۰

برای درست کردن پیتزا معمولاً به فر نیاز است اما نبودن فر مانعی برای پخت پیتزایی خوشمزه نیست، همراه مجله آشپزی آلامتو باشید تا طرز تهیه یک پیتزای تابه ای خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم:

(مخصوص ۲ پیتزا با قطر ۳۰ سانت)

  • ۱ قاشق چایخوری ملاس (molasses)
  • ۲ و ¼ قاشق چایخوری خمیر مایه
  • ۵ فنجان آرد سفید
  • ¼ فنجان روغن زیتون+ ۲ قاشق چایخوری برای روی پیتزاها
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت زرد
  • ۱ فنجان سس گوجه‌فرنگی
  • ۱و ½ فنجان پنیر پیتزا رنده شده، شامل موتزارلا و پنیر پرولون
  • ½ فنجان پنیر پارمزان، تازه رنده شده
  • مواد مخصوص روی پیتزا

طرز تهیه:

۲ قاشق غذاخوری آب گرم و ملاس را در کاسه‌ایی متوسط ریخته و هم بزنید. خمیر مایه را روی آن‌ها ریخته و اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه و مادامی که حباب‌های ریزی روی آن نمایان شوند، استراحت کنند.

آرد را به کاسه‌ خمیر مایه اضافه کنید. با سرعت کم همزن، بزنید، آب مخمر و یک سوم از ۲ و ½ فنجان آب گرم را به آرامی به آن بیافزائید. ¼ فنجان از روغن زیتون، سپس یک سوم از آب را به آن اضافه کنید. آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود و به توپی نرم تبدیل شود. این فرایند ۸ دقیقه طول می‌کشد.

خمیر را در کاسه‌ایی روغنی بگذارید، با پارچه‌ایی تمیز روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید ۱ ساعت استراحت کند.

فر را در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف و دیواره‌های ماهی‌تابه چدنی را روغن بزنید.

خمیر را مشت کرده و به دو قسمت تقسیم کنید. نصفه خمیر را به صورت دایره‌ایی پهن درآورید. ۱ قاشق از آرد ذرت را کف ماهی‌تابه ریخته و خمیر را درون ماهی‌تابه پهن کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه بماند و پف کند. همین فرایند را در ماهی‌تابه‌ایی جداگانه و با مابقی خمیر تکرار کنید یا برای بعد نگه دارید.

خمیر را مجدداً به شکل ماهی تابه درآورید، مطمئن شوید که در لبه‌ها و مرکز ماهی‌تابه به یک اندازه ضخامت دارد.

خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید. خمیر را از فر خارج کنید و اجازه دهید اندکی سرد شود. سس، پنیر و مواد مخصوص پیتزا را روی خمیر بریزید، سپس ۲ قاشق روغن زیتون باقی مانده را روی خمیر و مواد بریزید و به فر بازگردانید.

اجازه دهید به مدت ۲۵ دقیقه بپزد تا سس به شکل حباب درآید و مواد روی پیتزا طلایی شود.

  • ۹۸/۰۹/۲۳
  • sahar art

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی