دنیای آشپزی

این‌جا با هم کلی غذاهای ایرانی و فرنگی یاد می‌گیریم

دنیای آشپزی

این‌جا با هم کلی غذاهای ایرانی و فرنگی یاد می‌گیریم

  • ۰
  • ۰

به نقل از AllRecipes، خانواده من التماس می کنند که برایشان این بشقاب خامه‌ای سیب‌زمینی را در هر مناسبتی درست کنم. چیزی که این غذا را خیلی خوشمزه می‌کند، گردوی استفاده شده بر روی آن است.

مواد لازم:

  • 4 عدد سیب زمینی شیرین، مکعبی خرد شده
  • ½ لیوان شکر سفید
  • 2 تخم‌مرغ، هم‌زده
  • ½ قاشق چای‌خوری نمک
  • 4 قاشق سوپ‌خوری کره، نرم شده
  • 3 قاشق سوپ‌خوری کره، آب شده
  • ½ لیوان شیر
  • ½ قاشق چای‌خوری عصارۀ وانیل
  • ½ لیوان شکر قهوه‌ای
  • 1/3 لیوان آرد همه‌کاره
  • ½ لیوان گردوی خرد شده

طرز تهیه:

فر را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم کنید (165 درجه سانتیگراد). سیب‌زمینی‌ها را همراه با آب درون یک ماهیتابه قرار دهید. در دمای متوسط آنها را بپزید تا وقتی که نرم شدند؛ آبشان را گرفته و بکوبید.

در یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی‌های شیرین را با شکر سفید، تخم‌مرغ‌ها، نمک، کره، شیر و عصاره وانیل ترکیب کنید. تا وقتی یکدست شدند آنها را هم بزنید. این مایع را به درون یک ظرف طبخ 22 * 32 سانتی بریزید.

در یک کاسه متوسط، شکر قهوه‌ای و آرد را ترکیب کنید. تا زمانی که ترکیب خودش را گرفت به آن کره اضافه کنید. گردوها را درون آن بیندازید. این ترکیب را بروی ترکیب سیب‌زمینی خود بریزید.

در فر به مدت 30 دقیقه، یا تا زمانی که روی آن کمی قهوه‌ای شده باشد، این ترکیب را بپزید.

  • ۹۸/۰۹/۲۳
  • sahar art

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی