دنیای آشپزی

این‌جا با هم کلی غذاهای ایرانی و فرنگی یاد می‌گیریم

دنیای آشپزی

این‌جا با هم کلی غذاهای ایرانی و فرنگی یاد می‌گیریم

  • ۰
  • ۰


مواد لازم : 4 نفر

 

 

 
آب گوشت یا مرغ
    1 فنجان
سس سویای کم نمک
    2 قاشق سوپخوری
زنجبیل خرد شده
    1 قاشق سوپخوری
سرکه ی برنج یا خرما
    2 قاشق چایخوری
شکر     2 قاشق چایخوری
کنسانتره ذرت     2 قاشق چایخوری
روغن زیتون     2 قاشق سوپخوری
سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان     1/5 پوند
موسیر پوست کنده شده و قطعه شده     2 عدد
برنج پخته شده و سرخ شده     2 فنجان
کلم بروکلی بخارپز شده     1 بوته

 

 

 

طرز تهیه :

 

 

1.در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

 

 

2. در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود 6 دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید.

 

 

3. در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد.

 

 

4. غذا آماده است و ‌می‌توانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.

  • ۹۸/۱۰/۰۵
  • sahar art

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی